Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Cikkek

L-glutamin kiegészítők és a sportteljesítmény

A glutamin vagy L-glutamin egy természetesen előforduló nem esszenciális aminosav, melyet általában az izmok tárolnak, és fizikai stressz idején szabadulnak fel a véráramba. A sportolók a glutamin kiegészítőket általában az izomromlás megelőzése és az immunrendszer működésének javítása érdekében fogyasztják.

2019. októberi AKCIÓ!

Néhány termékünk szavatossági ideje hamarosan (1-2 hónap múlva) lejár, ezért ezekhez a táplálékkiegészítőhöz most 50% kedvezménnyel tudtok hozzájutni. Hogy miből hány darab van, és pontosan mikor jár le, azt a termék linkéjre kattintva láthatjátok a weboldalunkon.

Hogyan eddzünk a lemaradt testrészünkre?

Szinte mindennapos kérdés a következő: az egyik oldali karom, vállam, combom gyengébb, vékonyabb – hogyan tudnám felhozni a lemaradásban? Nos, erre adunk pár tippet...

Melyik kreatin lesz a legjobb választás?

A kreatint sokan ismeritek, hiszen az egyik legnépszerűbb teljesítmény és erőnövelő kiegészítő. A tested kreatin szintje meghatározza, hogy a szervezet milyen sokáig képes kifejteni nagy erőt, mivel, hogy szerepet játszik a test sejtjeinek energiául szolgáló ATP szintézisének folyamatába...

Vacsorázd ezt este hat után!

A fitnesz és diéta mendemondák egyik kedvelt témája az esti étkezés, vagyis pontosabban az utolsó étkezés időpontjának a feszegetése: ehetünk-e este hat után?

Az utolsó lépés a szálkásításhoz! 1700 kalóriás étrend a nagy hajrához!

Nehéz egy általános étrend sablont írni, hiszen az alkattól, anyagcserétől, mozgástól, életmódtól – no és persze a lehetőségektől mind függ, hogy mekkora kalóriabevitellel fogyunk vagy hízunk.

Ez most egy könnyen követhető, durván 1700 kalóriát tartalmazó, főképp magas fehérjebevitelre épülő étrend, megfelelő arányú makrotápanyagokból: zsírszegény fehérje, összetett szénhidrátok és csupa jó zsír!

Növekedési hormon maximalizálása természetes úton? Igen!

A tesztoszteron mellett a másik nagyon közismert anabolikus hormonunk az emberi növekedési hormont. Ha optimális a szintje, akkor hozzájárul...

Meglepő dolgok, amit biztos nem tudtál ezekről a táplálék kiegészítőkről!

A táplálék kiegészítőket sokféleképp emlegetik… sokan misztikus mód összekapcsolják az izomépítéssel, a nagy, erezett bicepszekkel, a tömegnöveléssel – még mások negatívan, káros dologként tekintenek rájuk. Kreatin, No-fokozók, aminosavak… meg sem fordul sokak fejében, hogy nemcsak sportolóknak, de teljesen hétköznapi embereknek is használniuk kéne – hiszen a fitnesz iparon túl számos pozitív egészségügyi hatása van! Figyeld csak!

5 gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

Miért nem megy le a zsír?

A nyár közeledtével mindenki bőszen készül a strandszezonra – persze aki nem megfelelő forrásból, vagy nem körültekintően választja meg az információkat a diétájához, az gyakran tévútra téved… vagyis a vágyott kilók nem indulnak meg lefelé, vagy nem olyan mértékben, mint reméltük. Mi lehet a hiba?

Keresés